Misioni Ynë

“Bukuria na është dhënë që në momentin e parë të lindjes Ajo që qëndron me ne duhet thjesht të zbulohet me delikatesë Nuk kërkon aq shumë sa dashuri dhe përkushtim dita-ditës në rritje Mbi të gjitha, duke zgjedhur gjithmonë vetëm atë që na ofron natyra.”

Eriona Xhaferaj – Themeluesja e Secrets of Nature

“Secrets of Nature” është tashmë marka që shënon kombinimin perfekt të Bukurisë me harmoninë, freskinë, delikatesën dhe frymën e qetë të Natyrës.

E themeluar në vitin 2014, kjo markë njihet brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë falë punës, pasionit, përkushtimit dhe ekspertizës së farmacistes Eriona!

JPEG image(1)
image_6483441

Eriona, pas specializimit të dytë shkencor në fushën e farmacisë dhe mbrojtjes së shkëlqyer të temës ‘Ksenoestrogjenet në kozmetikë’ – vendosi të sfidojë veten me profesionin e saj, duke iu rikthyer rrënjëve të Natyrës – këtij Prosperiteti të qëndrueshëm që mbetet burimi më i sigurt për shëndetin dhe shëndetin. Përkujdesje lëkure! POR nuk mbaron me kaq! Iniciativa e përzemërt gjatë themelimit të Sekreteve të Natyrës e bëri Erionën aq shumë të përfshirë sa udhëtimi i saj në botën e dijes u bë i pakthyeshëm; gjurmimi i drejtimeve dhe zonave të ndryshme, që nga formulimet laboratorike, trajtimet estetike, aromaterapia, parfumeria dhe së fundi, thellimi në oqeanin e pafund të holistik dhe nutricionalizmit.

Të gjitha këto studime dhe kërkime i dhanë formën më të plotë dhe të pastër kësaj marke, simboli i së cilës tashmë shënohet me Perlën; si një tregues qelibar i Bukurisë së praruar; duke mishëruar përpjekjet, përkushtimin dhe vështirësitë që përjetoi ky rrugëtim, deri tani!

Bardhësia, butësia dhe qëndrueshmëria e këtij guri – një thesar natyror, është njësoj si vizioni i Erionës, e cila e percepton të Bukurën si një Dashuri që ofrohet me kujdes dhe në harmoni të plotë me Natyrën dhe Shpirtin Njerëzor.

Produktet “Sekretet e Natyrës” janë formulime autentike të farmacistes Eriona Xhaferaj. Ato janë të përgatitura me përbërës 100% natyralë dhe cilësi superiore! Produktet tona marrin jetë dhe formë në mënyrë artizanale, nga dashuria, mençuria dhe dija që është mësuar ndër vite. Të gjitha formulimet qëndrojnë larg parabenit, silikonit, sulfatit, glutenit ose aromave sintetike. Shumica e tyre janë produkte tërësisht vegane.

Produktet janë gjithashtu të certifikuara ISO, sipas standardeve evropiane dhe nuk janë të testuara në kafshë.

Snapseed(1)
Shopping Cart